A nyár kedvenc gyümölcsös receptje fagyival!
A tésztához késes robotgéppel vagy az ujjbegyeinkkel összemorzsoljuk a felkockázott, hideg vajat a száraz hozzávalókkal. Amikor már egészen morzsás állagúvá válik, hozzáadjuk a tojást és a tejszínt vagy joghurtot. Simára keverjük a tésztát.
A gyümölcsréteghez összekeverjük az áfonyát a porcukorral és a keményítővel, majd a sütőedény aljába öntjük. Egy evőkanál segítségével rászedjük a tésztát, helyet hagyva a "galuskák" között.
175 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Vaníliafagylalttal tálaljuk.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.