Almás-rebarbarás morzsasüti

Édes-savanykás sütemény sok vaníliafagyival.

  • Elkészítési idő 1 óra
  • Összeállítási idő 1 óra
  • Sütési idő 40 perc
  • Mennyiség 10 adag
  • Nehézség

Hozzávalók

A tésztához

A gyümölcsös réteghez

  • 500 g rebarbara
  • 500 g alma
  • 125 g cukor

A tálaláshoz

  • 1 csomag vaníliafagylalt

Elkészítés

1.

A tészta hozzávalóit késes robotgép vagy az ujjbegyeink segítségével morzsásra dolgozzuk.

2.

A rebarbarát és az almát megtisztítjuk, feldaraboljuk, összeforgatjuk a cukorral, végül pedig egy nagyobb tűzálló tál aljába szedjük.

3.

A gyümölcsréteg tetejére szórjuk a morzsát. 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 40-45 perc alatt készre sütjük.

4.

Vaníliafagyival tálaljuk.

Hasonló receptek

Epres-kókuszos morzsasüti Nehézség
Megnézem
Áfonyás-almás morzsapite Nehézség
Megnézem
Meggyes morzsapite Nehézség
Megnézem
Almás-diós morzsasüti Nehézség
Megnézem
Még több recept

Keress minket közösségi csatornáinkon!

Tarts velünk a közösségi médiában is, ahol szinte minden nap jelentkezünk friss információkkal, receptekkel és természetesen nyereményjátékokkal is!

Rendeld meg akár online is!

©2024 Nagyi titka

:( Elavult böngésző

Ez a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.

Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.

Ezeket a sütiket neked sütöttük ki!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.

Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.