Édes-savanykás sütemény sok vaníliafagyival.
A tészta hozzávalóit késes robotgép vagy az ujjbegyeink segítségével morzsásra dolgozzuk.
A rebarbarát és az almát megtisztítjuk, feldaraboljuk, összeforgatjuk a cukorral, végül pedig egy nagyobb tűzálló tál aljába szedjük.
A gyümölcsréteg tetejére szórjuk a morzsát. 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 40-45 perc alatt készre sütjük.
Vaníliafagyival tálaljuk.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.