Ezt a kekszet egyben sütjük ki, utána csak szeletelni kell.
A száraz hozzávalókat elvegyítjük, majd összegyúrjuk a puha vajjal. Természetesen ízlés szerint ízesíthetjük kardamommal, vaníliával, fahéjjal, tonkababbal is. A masszába keverjük a magokat és az aprított csokoládét, karamellát is. Ha nagyon sűrűnek találjuk, egy kevés tejjel hígíthatjuk.
A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomjodjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 30-35 perc alatt készre sütjük.
A süteményt a tepsiben hagyjuk kihűlni, majd a papírral együtt emeljük ki. Egyforma kockákra vágva tálaljuk. A kész süteményt jól záródó dobozban tároljuk.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.