Készíts omlós, vaníliás kekszeket egyszerűen!
A keksz hozzávalóit összegyúrjuk vagy késes robotgépben összedolgozzuk. Műanyag fóliába csomagolva legalkább 1 órára hűtőbe tesszük dermedni.
A tésztát lisztezett munkalapon nagyjából 3 mm vastagságúra nyújtjuk, kiszaggatjuk, és 160 fokra előmelegített sütőben, kb. 10 perc alatt készre sütjük sütőpapírral bélelt sütőlapon. Fontos, hogy ne piruljanak meg!
A kekszeket 5-10 percig hagyjuk a tepsin hűlni, mielőtt leemelnénk.
A kihűlt süteményeket ízlés szerint díszíthetjük cukormázzal, csokoládéval, vagy összeragaszthatjuk lekvárral.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.