Ennek a keksznek nem csak az íze, a formája is nagyszerű.
A puha vajat és a porcukrot habosra keverjük a vaníliával. Ezután hozzáadjuk a tojást, eldolgozzuk benne. Végül a liszteket is hozzákeverjük a csipetnyi sóval.
A masszát csillagcső véggel ellátott habzsákba töltjük. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, és rózsaformákat nyomunk rá a habzsákból. Lehetőség szerint ezután tegyük be 20 percre a hűtőbe a tepsit, hogy a vaj vissza tudjon szilárdulni, így jobban megtartja a sütemény a szép formáját.
180 fokra előmelegített sütőben, 10-12 perc alatt készre sütjük. Akkor van kész, ha az alján a széle épp csak barnulni kezd. Ekkor vegyük ki a sütőből a tepsit, de ne vegyük le rögtön róla a kekszeket, hogy meg tudjanak szilárdulni.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.