Készíts pofonegyszerű citromos kekszet!
A puha vajat habosra keverjük a cukorral és a vaníliával.
Hozzáadjuk a finomra reszelt citromhéjat, majd a száraz hozzávalókat is.
Az összegyúrt tésztát fóliába csomagoljuk, és hűtőben pihentetjük legalább 30 percig.
A tésztagombócból lecsípett darabokból kisebb golyókat formázunk, majd sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk azokat.
180 fokra előmelegített sütőben, kb. 15 percig sütjük.
Ha szeretnénk lekvárt tölteni a kekszek közepébe, rögtön a sütőből történő kivétel után nyomjunk óvatosan mélyedést a sütemény közepébe, és így hagyjuk langyosra hűlni.
Ezután mindegyikbe kanalazzunk egy kevés málnalekvárt, és hagyjuk kissé megszilárdulni.
A kekszeket a sütőlapon hűtsük ki.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.