Készíts vajas piskótát barackkal és málnával!
A puha vajat habosra keverjük a cukorral és a vaníliával, majd egyesével beledolgozzuk a tojásokat is. Mehetnek bele a száraz hozzávalók, végül pedig lazítsuk fel a tejjel.
A tésztát sütőpapírral bélelt aljú tortaformába simítjuk. A tetejét megszórjuk málnával, majd elrendezzük rajta a felszeletelt őszibarackot.
180 fokra előmelegített sütőben, kb. 45 perc alatt készre sütjük. Tálalhatunk hozzá tejszínhabot.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.