Ilyen egyszerűen és gyorsan is készíthetsz kakaós csigát!
A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, ruganyos, sima tésztagombócot kell kapnunk.
Vékonyan lisztezett munkalapon téglalap alakúra nyújtjuk a tésztát, és megkenjük a puha, olvasztott vaj, a kakaó és a porcukor keverékével.
A lapot a hosszanti oldalától kezdve feltekerjük, majd kb. 1,5 cm-es szeletekre vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk a süteményeket, és 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 12 perc alatt készre sütjük.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.