Nyáron használjuk ki alaposan a csodás gyümölcsöket, és pakoljuk meg velük gazdagon a sütinket!
A tojásokat elkeverjük a cukorral, a tejföllel és az olajjal.
Ezután hozzáadjuk a száraz hozzávalókat is.
Végül pedig beleforgatjuk az áfonyát.
A masszát papírkapszlikba adagoljuk, a tetejüket megszórjuk egy kevés zabpehellyel.
9 nagy vagy 12 normál méretű muffin lesz belőle.
175 fokra előmelegített sütőben aranysárgára sütjük, 25 perc alatt.
Nem kell aranybarnára sütnünk, a tészta egészen világos színű még, amikor már elkészült.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.