Csak gyorsan kikevered, megszórod egy jó adag gyümölccsel, és mehet is a sütőbe.
A tojást fehéredésig keverjük a porcukorral és a vaníliával, majd hozzáadjuk a citrom reszelt héját és kifacsart levét, a joghurtot és az olajat.
Beleszitáljuk a sütőporos lisztet, és csomómentesre dolgozzuk a tésztát.
Beleforgatjuk az áfonyát és a felkockázott fehér csokoládét is.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőben, 35-40 perc alatt készre sütjük a süteményt.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.