A málna és az étcsokoládé szinte elválaszthatatlan páros süteményben is.
A tészta hozzávalóit a csokoládé és a málna kivételével simára keverjük, majd egy sütőpapírral bélelt kisméretű tepsibe öntjük.
A tetejére szórjuk a málnát és a felaprított étcsokoládét.
160 fokra előmelegített sütőben, nagyjából 30 perc alatt készre sütjük.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.