Rozsos szódakenyér

Készíts rozsliszttel is szódakenyeret!

  • Elkészítési idő 1 óra
  • Előkészítési idő 1 óra
  • Sütési idő 35 perc
  • Mennyiség 1 darab
  • Nehézség

Hozzávalók

A tésztához

Elkészítés

1.

A száraz hozzávalókat egy tálba mérjük, a közepébe mélyedést készítünk, ide öntjük az írót és az olajat. Villa segítségével összedolgozzuk a tésztát.

2.

A masszát lisztezett munkalapra borítjuk, átgyúrjuk, cipóvá formázzuk és áttesszük egy sütőpapírral bélelt tepsire. A közepét keresztirányban bevágjuk.

3.

200 fokra előmelegített sütőben, kb. 35 perc alatt készre sütjük. Frissen tálaljuk.

Hasonló receptek

Teljes kiőrlésű laposkenyér Nehézség
Megnézem
Még több recept

Keress minket közösségi csatornáinkon!

Tarts velünk a közösségi médiában is, ahol szinte minden nap jelentkezünk friss információkkal, receptekkel és természetesen nyereményjátékokkal is!

Rendeld meg akár online is!

©2024 Nagyi titka

:( Elavult böngésző

Ez a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.

Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.

Ezeket a sütiket neked sütöttük ki!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.

Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.