A kókusz és a répa remek párost alkotnak ebben az egyszerű süteményben.
A puha vajat habosra keverjük a porcukorral, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat is. Ízesítsük a narancshéjjal, vaníliával és egy kis fahéjjal.
Végül pedig hozzáadjuk a sütőporos lisztet, a kókuszt és a reszelt répát.
Simára keverjük, és egy sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk.
180 fokra előmelegített sütőben, 20-22 perc alatt készre sütjük.
Hagyjuk teljesen kihűlni a piskótánkat.
Közben a krémsajtot kikeverjük a cukorral, a narancshéjjal és a vaníliával.
A krémet a sütemény tetejére simítjuk.
Egy kevés kókuszreszeléket száraz serpenyőben megpirítunk, megszórjuk vele a süteményt.
Végül egy kevés reszelt fehér csokoládéval díszítjük.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.