A Nagyi titka Pizzaliszt alapanyaga az Olaszországban is tradicionálisan használttal megegyező, pizzák és olasz típusú vendégvárók készítéshez ideális sütőipari tulajdonságokkal rendelkező és kiemelkedő minőségű búza.
A speciálisan ehhez a termékhez őrölt búza alapvetően a pizza tészta készítéséhez fontos beltartalmi értékekben és a speciális őrlésében különbözik más általánosan használt lisztektől. A belőle készített tészta könnyen és jól nyújtható lesz, ami a pizza készítésnél elengedhetetlen, de a pizzatészta készítése során történő kelesztés sem jelent akadályt.
Pizza tészta készítésen túl ideális hagyományos kenyérlángos illetve más olasz típusú vendégvárók, mint például a grissini vagy foccacia készítéséhez is.
Átlagos tápérték 100 g termékben | RI% 100 g termékben* | |
Energia | 1453 kJ / 343 kcal | 17% |
Zsír | 1 g | 1% |
amelyből telített zsírsavak | 0,2 g | 1% |
Szénhidrát | 71 g | 27% |
amelyből cukrok | 0,2 g | <1% |
Rost | 3,2 g | - |
Fehérje | 10,8 g | 22% |
Só | 0 g | 0% |
* A Napi Beviteli Referenciaértékhez képest 100 g termékben lévő tápérték. Az egyéni szükséglet az életkortól, nemtől, testtömegtől és fizikai aktivitás mértékétől függően változhat. |
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.