A Nagyi titka Fánkliszt alapanyaga magas sikértartalommal és a kelesztést igénylő fánkok készítéshez ideális sütőipari tulajdonságokkal rendelkező, kiemelkedő minőségű búza.
A természetes módon magas sikértartalmának köszönhetően a belőle készült fánk tészta gyönyörűen megkel, könnyű, levegős és puha lesznek. Olajban történő sütés során is megtartja puha levegős állagát. Ezért a legjobb választás élesztővel készült vagy kelesztést igénylő fánk tésztákhoz.
Ideális szalagos fánkhoz, csörögefánkhoz, amerikai fánkhoz, töltött fánkhoz, túrófánkhoz.
Átlagos tápérték 100 g termékben | RI% 100 g termékben* | |
Energia | 1453 kJ / 343 kcal | 17% |
Zsír | 1 g | 1% |
amelyből telített zsírsavak | 0,2 g | 1% |
Szénhidrát | 71 g | 27% |
amelyből cukrok | 0,2 g | <1% |
Rost | 3,2 g | - |
Fehérje | 10,8 g | 22% |
Só | 0 g | 0% |
* A Napi Beviteli Referenciaértékhez képest 100 g termékben lévő tápérték. Az egyéni szükséglet az életkortól, nemtől, testtömegtől és fizikai aktivitás mértékétől függően változhat. |
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.