Nagyi titka Graham-liszt

A Nagyi titka Graham-liszt alapanyaga általános felhasználáshoz ideális sütőipari tulajdonságokkal rendelkező, kiemelkedő minőségű búza.

A búzaszem mellett a búza megtisztított héját, a korpát is beleőröljük egy különleges módon, így válik ez a liszt természetes módon rostban gazdaggá. A különleges őrléséből adódó a liszt és a korpa különböző szemcseméretének köszönhetően jótékonya hatással van az emésztésre, elősegítheti a lassabb szénhidrát felszívódást és hozzájárulhat családja kiegyensúlyozott táplálkozásához.

A házi sütésű kenyerek mellett egyéb finomlisztet igénylő receptekben is használható a finomliszt egy részének helyettesítésére, növelve ezzel az elkészült ételek rost és ásványi anyag tartalmát biztosítva ezzel a családja számára készült friss és rostban gazdag süteményeket.
A legjobb végeredmény elérése érdekében búza kenyérlisztekkel vagy búza süteménylisztekkel keverve használjuk sütéshez. Az ideális keverési arány maximum 20% Nagyi titka teljeskiőrlésű liszt és 80% Nagyi titka búzaliszt.

Ideális házi sütésű teljeskiőrlésű Graham kenyerekhez, teljeskiőrlésű Graham pogácsákhoz, péksüteményekhez, kekszekhez és elengedhetetlen a kiegyensúlyozott étrendhez.

Kiszerelés: 1 kg

Tápanyagtáblázat

  Átlagos tápérték 100 g
termékben
RI% 100 g
termékben*
Energia 1421 kJ / 337 kcal 17%
Zsír 2,7 g 4%
amelyből telített zsírsavak 0,8 g 4%
Szénhidrát 60 g 22%
amelyből cukrok 0,2 g <1%
Rost 12,8 g -
Fehérje 11,7 g 23%
0 g 0%
* A Napi Beviteli Referenciaértékhez képest 100 g termékben lévő tápérték.
Az egyéni szükséglet az életkortól, nemtől, testtömegtől és fizikai aktivitás mértékétől függően változhat.

Kapcsolódó receptek

Elavult böngésző

Ez a weboldal olyan funkciókat használ, melyeket az Általad használt böngésző nem támogat.
Kérjük, frissítsd böngésződet újabb verzióra, vagy használt másik böngészőt!