Csak kend a mézes kekszre a tojáshabot, és süsd ki együtt.
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd lisztezett munkalapon kb. 5-6 mm vastagságúra nyújtjuk. Szögletes kiszúróval kivágjuk a kekszeket. Ennek hiányában egy derelyevágóval is kiszabhatunk 5 cm oldalú négyzeteket.
A kekszeket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.
A tojásfehérjéhez adjuk a porcukrot és néhány csepp citromlevet. Elkezdjük habbá verni. Akkor jó, ha már szépen kezdene habosodni, de még jól kenhető. A habot ecset segítségével a nyers kekszek tetejére kenjük, majd megszórjuk még szeletelt mandulával.
180 fokra előmelegített sütőben, kb. 18 perc alatt készre sütjük.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.