Szilvalekváros-diós kevert sütemény

Próbáld ki te is ezt az egyszerű és nagyon őszi sütit!

  • Elkészítési idő 45 perc
  • Előkészítési idő 45 perc
  • Sütési idő 25 perc
  • Sütőforma 25x30 centiméteres tepsi
  • Nehézség

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

  • 100 g étcsokoládé
  • 1 teáskanál olaj

Elkészítés

1.

A tészta hozzávalóit sorban egy nagy tálba mérjük, és csomómentesre keverjük. A végén beleforgatjuk a vágott diót is.

2.

A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 25 perc alatt készre sütjük.

3.

Az étcsokoládét vízgőz felett vagy mikróban megolvasztjuk, elkeverjük benne az olajat, végül a kihűlt sütemény tetejére öntjük. Miután megszilárdult, kockákra vágva tálaljuk.

Keress minket közösségi csatornáinkon!

Tarts velünk a közösségi médiában is, ahol szinte minden nap jelentkezünk friss információkkal, receptekkel és természetesen nyereményjátékokkal is!

Rendeld meg akár online is!

©2024 Nagyi titka

:( Elavult böngésző

Ez a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.

Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.

Ezeket a sütiket neked sütöttük ki!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.

Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.