Próbáld ki te is ezt az egyszerű és nagyon őszi sütit!
A tészta hozzávalóit sorban egy nagy tálba mérjük, és csomómentesre keverjük. A végén beleforgatjuk a vágott diót is.
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 25 perc alatt készre sütjük.
Az étcsokoládét vízgőz felett vagy mikróban megolvasztjuk, elkeverjük benne az olajat, végül a kihűlt sütemény tetejére öntjük. Miután megszilárdult, kockákra vágva tálaljuk.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.