Készíts csodásan szaftos kuglófot sárgabarackból!
A puha vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníiával (használhatunk friss vaníliát, port, kivonatot vagy vaníliás cukrot).Egyesével beledolgozzuk a tojásokat, majd a joghurtot, végül a darált pisztáciát is. Beleszitáljuk, majd beleforgatjuk a sütőporos lisztet is.
A barackokat kimagozzuk, felkockázzuk, ezután óvatosan átforgatjuk kb. 2 evőkanál lisztben. Óvatos mozdulatokkal a masszába keverjük.
A tésztát a kuglófformába kanalazzuk, néhányszor a munkalaphoz ütjük, hogy egyenletesen eloszlassuk a masszát a formában. Ha nem szilikonból készült a sütőformánk, vajazzuk és lisztezzük ki vékonyan betöltés előtt.
175 fokra előmelegített sütőben, kb. 50 perc alatt készre sütjük a kuglófot. A kihűlt süteményt óvatosan kifordítjuk a formából. Porcukorral megszórva tálaljuk.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.