A Graham- és rozsliszt íze remekül kiegészíti a barackot és a kesudiót.
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből a fele cukorral kemény habot verünk.
A puha vajat kikeverjük a maradék cukorral, majd egyesével beledolgozzuk a tojássárgájákat. Hozzáadjuk a lekvárt, a kétféle lisztet, a szódabikarbónát és az összevágott kesudió felét. Elkeverjük, és a masszát sütőpapírral bélelt tepsibe szedjük.
A sütemény tetejét megszórjuk az összevágott barackkal és a maradék kesudióval. 175 fokos sütőben, 40-45 percig sütjük.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.