Süss reggelire rozsos banánkenyeret!
A puha vajat habosra keverjük a cukorral, a vaníliával, a fahéjjal és egy csipetnyi sóval.
Egyesével beledolgozzuk a tojásokat, majd hozzáadjuk a három darab, villával összetört banánt és a mézet.
A masszába forgatjuk a sütőporos, szódabikarbónás lisztkeveréket, végül pedig a vágott diót.
Sütőpapírral bélelt formába szedjük, a tetejére teszünk egy hosszában megfelezett banánt és néhány szem diót.
175 fokra előmelegített sütőben, 65-70 perc alatt készre sütjük.
Kihűlés után fóliába csomagolva tároljuk!
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.