Rozmaringos Graham-keksz

Süss ropogós kekszet Graham-lisztből!

  • Elkészítési idő 1 óra
  • Előkészítési idő 20 perc
  • Fagyasztási idő 30 perc
  • Sütési idő 10 perc
  • Mennyiség 30 darabhoz
  • Nehézség

Hozzávalók

Elkészítés

1.

A száraz hozzávalókhoz adjuk a felkockázott, hideg vajat, majd az ujjbegyeink vagy késes robotgép segítségével morzsásra dolgozzuk.

2.

Hozzáadjuk a tejet, és sima tésztát gyúrunk belőle. Hosszúkásra hengergetjük, majd fóliába csomagolva, 30 percre a fagyasztóba tesszük dermedni.

3.

A kihűtött "hurkát" kicsomagoljuk, és vékony - kb. 3 mm vastagságú - szeletekre vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a szeleteket, villával megszurkáljuk, és a 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 12 perc alatt készre sütjük.

Keress minket közösségi csatornáinkon!

Tarts velünk a közösségi médiában is, ahol szinte minden nap jelentkezünk friss információkkal, receptekkel és természetesen nyereményjátékokkal is!

Rendeld meg akár online is!

©2024 Nagyi titka

:( Elavult böngésző

Ez a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.

Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.

Ezeket a sütiket neked sütöttük ki!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.

Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.