A répától igazán szaftos, a pirult dió a tetején zseniális, ráadásul tejmentes is ez a muffin.
A száraz hozzávalókat egy nagy tálba mérjük, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot is. Gyors mozdulatokkal összevegyítjük őket. A diónak csak a felét tegyük bele, a többit tegyük félre a tetejére.
A muffinkapszlikat kétharmad részig töltjük a masszával. A tetejüket megszórjuk a félretett, felaprított dióval.
180 fokra előmelegített sütőben, 25-30 perc alatt készre sütjük a süteményeket. Fontos, hogy ne süssük túl, de nyers se maradjon, így a sütés vége felé érdemes tűpróbát végezni.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.