Egyszerű kevert tészta csodás citromos ízzel.
A puha vajhoz adjuk a vaníliát és a porcukrot, majd robotgép segítségével habosra keverjük.
Egyesével hozzáadjuk a tojásokat, és teljesen habosra dolgozzuk.
Végül csomómentesre keverjük a sütőporos liszttel és a citromok reszelt héjával és kifacsart levével.
A masszát egy vajazott és lisztezett fém, vagy egy sima szilikon kuglófformába kanalazzuk, és 160 fokra előmelegített sütőben, 55-60 percig sütjük.
Ha elkészült, hagyjuk kihűlni, mielőtt kiborítjuk.
Porcukorral meghintve tálaljuk.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.