Málnás-krémsajtos brownie

Nincs is jobb egy gyors csokoládés édességnél, főleg, ha málna is van benne!

  • Elkészítési idő 20 perc
  • Előkészítési idő 20 perc
  • Sütési idő 25 perc
  • Sütőforma 18x28 centiméteres tepsi
  • Nehézség

Hozzávalók

A tésztához

  • 180 g Nagyi titka Búzarétesliszt
  • 200 g vaj
  • 200 g étcsokoládé
  • 200 g nádcukor
  • 4 darab tojás
  • 20 g cukrozatlan kakaópor
  • 1 evőkanál vaníliakivonat
  • 1 nagy csipet só

A krémsajtos betéthez

  • 250 g mascarpone
  • 1 darab tojás
  • 30 g porcukor
  • 1 darab vaníliarúd
  • 100 g málna

Elkészítés

1.

A vajat és a felaprított étcsokoládét összeolvasztjuk. A tojásokat fehéredésig keverjük a nádcukorral és a vaníliakivonattal. A csokoládés vajat a tojásos keverékhez adjuk, elkeverjük, majd mehet bele a só, a liszt és a kakaópor is.

2.

A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk.

3.

A krémsajtot kikeverjük a tojással, a porcukorral és a vaníliával, majd elegyengetjük a csokoládés tészta tetején, úgy, hogy néhol kissé beledolgozzuk. A málnaszemeket is belenyomkodjuk, ezután pedig mehet a 160 fokra előmelegített sütőbe kb. 25 percre. Addig süssük, amíg kicsit remegős lesz, de már nem folyós. Ha teljesen kihűlt, kockákra vágva tálaljuk.

Keress minket közösségi csatornáinkon!

Tarts velünk a közösségi médiában is, ahol szinte minden nap jelentkezünk friss információkkal, receptekkel és természetesen nyereményjátékokkal is!

Rendeld meg akár online is!

©2024 Nagyi titka

:( Elavult böngésző

Ez a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.

Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.

Ezeket a sütiket neked sütöttük ki!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.

Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.