Készíts egyszerű kevert süteményt málnával, citrommal és joghurttal!
A vajat kihabosítjuk a porcukorral, a finomra reszelt citromhéjjal és a vaníliával, majd egyesével beledolgozzuk a tojásokat.
Hozzákeverjük a joghurtot és a citrom kifacsart levét, ezután a sütőporos lisztet is. A málnát a masszába forgatjuk, és az egészet sütőpapírral bélelt sütőformába kanalazzuk.
175 fokra előmelegített sütőben kb. 50-55 perc alatt készre sütjük. A kihűlt süteményt óvatosan kivesszük a formából, és porcukorral megszórva tálaljuk.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.