Az egyszerű túrós kevert tésztaalapot friss eprekkel édesítjük meg.
A puha vajat 3-4 perc alatt robotgép segítségével alaposan kidolgozzuk a porcukorral, a vaníliával és a finomra reszelt citromhéjjal.
A tojásokat egyesével a vajkrémhez keverjük.
Addig folytatjuk a keverést, amíg könnyű, habos masszát nem kapunk.
Hozzáadjuk a túrót, végül pedig a beleszitált sütőporos lisztet is.
A - lehetőleg - kivehető aljú torta- vagy piteformát alaposan kivajazzuk, majd beleszedjük a tésztát, végül masszába nyomkodjuk az eperszemeke.
160 fokra előmelegített sütőben 50-55 perc alatt készre sütjük.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.