Ezt azoknak, akik szeretik az édes és keserű, olvadt belsejű csokis süteményeket.
A puha vajat habosra keverjük a cukorral, majd egyesével beledolgozzuk a tojásokat is.
Hozzáadjuk a száraz összetevőket, majd az olvasztott csokoládét, és simára keverjük.
A végén beleforgatjuk a felaprított csokoládét.
A masszát sütőpapírral bélelt aljú tortaformába simítjuk.
175 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
A sütemény akkor jó, ha még kicsit remegős, de már nem nyers a közepe.
Ha túlsütjük, kiszárad, ha pedig alul sütjük, nyers marad.
Langyosra hűlve, egy nagy adag vaníliafagylalttal tálaljuk.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.