Készítsd el a kekszes-pudingos süteményt másként!
A búzadarából, a tojássárgájákból, a vaníliából és a tejből közepes lángon, állandó keverés mellett tejbegrízt főzünk. Egy lapos tálra kiszedjük, és azon hagyjuk kihűlni.
A puha vajat habosra keverjük a porcukorral, majd beledolgozzuk a kihűlt tejbegrízt.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral, és az aljába tesszük a kekszek felét. Eloszlatjuk rajta a krémet, és betesszük a hűtőbe.
A málnát leturmixoljuk, majd átpasszírozzuk, hogy megszabaduljunk a magoktól. Hozzáadjuk a porcukrot és a tortazselét, ezután összeforraljuk. 1 perc forralás után levesszük a lángról, és további 10 percig hagyjuk hűlni. Közben néhányszor átkeverjük.
A zselét a krém tetejére öntjük, eloszlatjuk, majd befejezésképp lezárjuk a kekszek másik felével a süteményt. Hűtőbe tesszük néhány órára. Ha megszilárdult, a sütőpapír segítségével könnyen kiemelhetjük a süteményt a tepsiből, és a kekszek közötti réseket követve felszeleteljük.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.