5 perc munkával összerakható, könnyedén alakbaráttá varázsolható sütemény.
Az almát megtisztítjuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük, és állni hagyjuk pár percig. A tojást a cukorral egészen habosra keverjük.
Az almát alaposan kinyomkodjuk, és a cukros tojáshoz adjuk kb. 25 dkg súlyú lesz így, amit beleteszünk.
Végül hozzáadjuk a lisztet és a fahéjat is.
Csomómentesre keverjük.
Vajazott, sütőpapírral bélelt tortaformába szedjük a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
Porcukorral megszórva tálaljuk.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.