Készítheted puha és pufi, vagy vékony és ropogós változatban is!
A száraz hozzávalókat egy nagy tálba mérjük, majd belereszeljük a sajtot, és hozzáadjuk a vizet és az olajat is.
Megdagasztjuk, majd letakarva, meleg helyen 45 percig pihentetjük.
A tésztagombócot kinyújtjuk, pizzavágóval kis négyzetekre vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsire szedjük.
Ha vastagabbra hagyod, pufi kis kekszeket kapsz, ezt langyosan tálald mártogatós szószokhoz.
Ha egészen vékonyra nyújtod, akkor pirítsd ropogósra!
180 fokra előmelegített sütőben 16-18 perc alatt készre sütjük, félidőben átforgatjuk őket.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.