Gyors fordított sütemény recept ananásszal.
A puha vajat kikeverjük a cukorral, majd a tepsi aljába kenjük. Az ananász szeleteket félbevágjuk, és szorosan elrendezzük a tepsiben. A tetejét megszórjuk a szeletelt mandulával, és betesszük 10-15 percre a 180 fokra előmelegített sütőbe. Miközben sül a gyümölcs, elkészítjük a tésztát.
A tojásokat fehéredésig keverjük a cukorral és a vaníliával, majd beledolgozzuk a többi hozzávalót is. A masszát az elősütött ananászra simítjuk, és további kb. 20 percre visszatesszük a sütőbe.
A kész süteményt még melegen egy deszkára borítjuk, hogy ne ragadjon bele a tepsibe. Kockákra vágva tálaljuk.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.