Fahéjas muffin fánk

Így lesz hamis fánk a muffinból.

  • Elkészítési idő 45 perc
  • Előkészítési idő 25 perc
  • Sütési idő 20 perc
  • Mennyiség 6-8 darab
  • Nehézség

Hozzávalók

A tésztához

  • 150 g Nagyi titka Fánkliszt
  • 1 csipet só
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 50 g cukor
  • 1 darab kezeletlen narancs lereszelt héja
  • 100 g olvasztott vaj
  • 1 darab tojás
  • 150 g natúr joghurt

A külsejére

  • 50 g olvasztott vaj
  • 100 g kristálycukor
  • 2 teáskanál őrölt fahéj

Elkészítés

1.

A tészta hozzávalóit csomómentesre keverjük, majd a muffin formába kétharmad részig töltjük a tésztával.
180 fokra előmelegített sütőben, 18-20 perc alatt készre sütjük a süteményeket.

2.

Még melegen levesszük róluk a papírt, és mindegyiket alaposan megkenjük olvasztott vajjal, ezután pedig megforgatjuk a fahéjas cukorban. Már tálalhatjuk is.

Keress minket közösségi csatornáinkon!

Tarts velünk a közösségi médiában is, ahol szinte minden nap jelentkezünk friss információkkal, receptekkel és természetesen nyereményjátékokkal is!

Rendeld meg akár online is!

©2024 Nagyi titka

:( Elavult böngésző

Ez a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.

Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.

Ezeket a sütiket neked sütöttük ki!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.

Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.