Egyszerű fahéjas muffin recept, ami pillanatok alatt elkészül.
A száraz hozzávalókat egy nagy tálba mérjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat is, és gyorsan elkeverjük. A tésztával nincs is több teendőnk. Természetesen adhatunk hozzá reszelt vagy kandírozott narancshéjat, diót, mazsolát is.
A masszát az előkészített papírkapszlikba töltjük 2/3-ad részig. Mindegyik tetejére szórunk egy keveset a fahéjjal elkevert cukorból.
13-15 perc alatt, 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük a süteményeket. Fontos, hogy süljenek át, de ne száradjanak ki!
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.