Így készíts gyümölcsös pitét pillanatok alatt.
A tészta hozzávalóit az ujjbegyeink vagy késes robotgép segítségével összedolgozzuk. A tésztát fóliába csomagoljuk, és 30 percre a fagyasztóba tesszük.
A tésztagombóc nagyobbik felét a sütőpapírral bélelt tepsi aljába reszeljük nagylyukú reszelővel egyenletes rétegben.
180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 15-20 percre.
Amíg elősül a tésztánk, előkészítjük a tölteléket.
Az erdei gyümölcsöt, lehet friss vagy fagyasztott, összekeverjük a megpucolt és felkockázott almával, a cukorral és a pudingporral.
A tepsit kivesszük a sütőből, egyenletesen eloszlatjuk rajta a töltelékkel, ezután a tetejére reszeljük a maradék tésztát.
180 fokra előmelegített sütőben, 50 perc alatt készre sütjük a süteményt.
Kihűlés után már szépen szeletelhető.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.