Finom és egyszerű fahéjas keksz recept, amit gyerekjáték elkészíteni.
Ha pedig keresel még finom kekszreceptet, próbáld ki a hógolyót is!
A puha vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliával.
Hozzáadjuk és beledolgozzuk a többi hozzávalót is. A tésztát becsomagoljuk, és legalább 1 órára hűtőbe tesszük dermedni.
A masszából nagyobb mogyorónyi méretű golyókat gömbölyítünk, és egy sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk őket. 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt készre sütjük.
A megsült süteményeket 3-5 perc várakozás után meghempergetjük a porcukorban.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.