A csodás olvadó csokoládét a savanykás málna emeli új szintre.
A száraz hozzávalókat egy nagy tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk az olvasztott vajat, a tejet és a tojásokat is.
Ízesíthetjük narancshéjjal és vaníliával ízlés szerint.
A masszát egy kevés vajjal kikent kerámiaedénybe szedjük, ezután a tetejére szórjuk az aprított csokoládét és a málnát.
Az edényt egy magasfalú tepsibe tesszük, alá rakjunk egy összehajtott konyharuhát.
Forrásban lévő vizet nagyon óvatosan az edény köré öntünk a tepsibe, majd betesszük a 180 fokra előmelegített sütőbe 25-30 percre.
Nagyon óvatosan kivesszük az elkészült süteményt, kiemeljük a forró vízből, és felvert tejszínhabbal tálaljuk.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.