Készíts habkönnyű túrós süteményt!
A búzadarát összedolgozzuk a túróval és a finomra reszelt citromhéjjal, majd állni hagyjuk 25-30 percig.
A tojásokat szétválasztjük, és a fehérjéket a cukorral habbá verjük.
A sárgájákat, a vaníliát és a tejfölt a túrós alaphoz adjuk, elkeverjük, majd beleforgatjuk a tojáshabot is.
Sütőpapírral bélelt tepsibe szedjük a masszát, azután 170 fokra előmelegített sütőben, kb. 35 perc alatt készre sütjük. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.