Puha, finom, pufók, egyszerű. Ez a bögrés palacsinta!
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéket kemény habbá verjük, és félretesszük.
A sárgájákat, a lisztet, a tejet és a cukrot csomómentesre keverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot, végül pedig beleszórjuk a gyümölcsöt.
A palacsintasütőt felforrósítjuk, beolajozzuk, és szedünk bele a habos masszából. Jobb, ha nem ér teljesen a széléig a tészta, így ugyan kisebbek lesznek a palacsinták, de sokkal könnyebb lesz megfordítani. Közepes lángon aranysárgára sütjük az egyik oldalát, majd megfordítjuk, és a másikat is.
Melegen, porcukorral megszórva tálaljuk.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.