Csodás vaníliakrémben sült túrós palacsinták.
A palacsinta hozzávalóit botmixerrel simára dolgozzuk, majd vékonyan kiolajozott serpenyőben megsütjük a palacsintákat.
Elegendő egészen világosra sütni őket.
A töltelékhez a túrót kikeverjük a tejföllel, a porcukorral, a finomra reszelt citromhéjjal, a vaníliával és a tojások sárgájával.
A fehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan a krémbe forgatjuk.
A tölteléket a palacsintákra kenjük, majd feltekerjük mindet.
Egy nagyobb evőkanálnyi túrókrém elegendő egy palacsintához.
A tekercseket kettévágjuk, majd a kivajazott sütőedénybe helyezzük őket úgy, hogy a vágott felükkel felfelé nézzenek.
A tejszínt kikeverjük a tojással, cukorral és a vaníliával.
Óvatosan, egyenletesen a palacsintára öntjük.
Csodás, pudingos állagúra fog összesülni a palacsinták között.
180 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt készre sütjük a desszertet.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.