Gyors és látványos ananászos sütemény.
A vajat, a tojást, a vaníliát és a cukrot simára keverjük. Ezután hozzáadjuk a száraz hozzávalókat is. Csomómentesre dolgozzuk.
Nagyobb, lapos süteménykapszlikat vagy kisméretű piteformát használjunk a sütéshez. Ennek az aljába egy kevés cukrot szórunk.
Az ananászszeletekről leitatjuk papírtörlővel a nedvességet, majd a formákba teszünk egyet-egyet. Mindegyikre szedünk 2-3 evőkanálnyi tésztát, és 175 fokra előmelegített sütőbe tesszük 16-18 percre. A kész süteményeket kiszedjük a formából, és a gyümölcsös résszel felfelé tálaljuk.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.