Almás-diós morzsasüti

Garantáltan ez az egyik legfinomabb almás-diós sütemény.

  • Elkészítési idő 1 óra
  • Előkészítési idő 1 óra
  • Sütési idő 45 perc
  • Mennyiség 8-10 adag
  • Nehézség

Hozzávalók

A tésztához

Elkészítés

1.

Az almát megtisztítjuk, és falatnyi darabokra vágjuk.
Összekeverjük a cukorral, a citrom levével és finomra reszelt héjával.

2.

A lisztből, a porcukorból, a durvára vágott dióból, a fahéjból és a puha vajból morzsás állagú tésztát készítünk.

3.

Az almát a sütőforma aljába szedjük, majd a tetejére morzsoljuk a tésztát.
Ne tegyünk túl sokat a formába, inkább osszuk ketté az adagot!

4.

180 fokra előmelegített sütőben nagyjából 45 perc alatt készre sütjük a süteményt

Hasonló receptek

Epres-kókuszos morzsasüti Nehézség
Megnézem
Áfonyás-almás morzsapite Nehézség
Megnézem
Meggyes morzsapite Nehézség
Megnézem
Almás-rebarbarás morzsasüti Nehézség
Megnézem
Még több recept

Keress minket közösségi csatornáinkon!

Tarts velünk a közösségi médiában is, ahol szinte minden nap jelentkezünk friss információkkal, receptekkel és természetesen nyereményjátékokkal is!

Rendeld meg akár online is!

©2024 Nagyi titka

:( Elavult böngésző

Ez a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.

Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.

Ezeket a sütiket neked sütöttük ki!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.

Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.