Garantáltan ez az egyik legfinomabb almás-diós sütemény.
Az almát megtisztítjuk, és falatnyi darabokra vágjuk.
Összekeverjük a cukorral, a citrom levével és finomra reszelt héjával.
A lisztből, a porcukorból, a durvára vágott dióból, a fahéjból és a puha vajból morzsás állagú tésztát készítünk.
Az almát a sütőforma aljába szedjük, majd a tetejére morzsoljuk a tésztát.
Ne tegyünk túl sokat a formába, inkább osszuk ketté az adagot!
180 fokra előmelegített sütőben nagyjából 45 perc alatt készre sütjük a süteményt
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.