Almás-diós Graham süti

Készíts egyszerű almás süteményt Graham-liszttel!

  • Elkészítési idő 45 perc
  • Előkészítési idő 45 perc
  • Hűtési idő 1 óra
  • Sütőforma 25x35 cm-es tepsihez
  • Nehézség

Hozzávalók

Elkészítés

1.

A puha vajat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a finomra reszelt citromhéjat, majd egyesével a tojásokat is.

2.

Elkeverjük benne a tejszínt, a sütőporos, fahéjas lisztet, végül pedig a megtisztított, felaprított almát és a vágott dió felét.

3.

A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, a tetejét megszórjuk a maradék dióval, és 180 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt készre sütjük.

Hasonló receptek

Fetás-spenótos muffin Nehézség
Megnézem
Gyors almás sütemény Nehézség
Megnézem
Cukormentes túrós-ribizlis muffin Nehézség
Megnézem
Meggyes-diós tönkölysüti Nehézség
Megnézem
Rozsos-barackos sütemény Nehézség
Megnézem
Cukormentes almás-zabos muffin Nehézség
Megnézem
Szilvás-diós sütemény Nehézség
Megnézem
Még több recept

Keress minket közösségi csatornáinkon!

Tarts velünk a közösségi médiában is, ahol szinte minden nap jelentkezünk friss információkkal, receptekkel és természetesen nyereményjátékokkal is!

Rendeld meg akár online is!

©2024 Nagyi titka

:( Elavult böngésző

Ez a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.

Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.

Ezeket a sütiket neked sütöttük ki!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.

Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.