Készíts egyszerű almás süteményt Graham-liszttel!
A puha vajat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a finomra reszelt citromhéjat, majd egyesével a tojásokat is.
Elkeverjük benne a tejszínt, a sütőporos, fahéjas lisztet, végül pedig a megtisztított, felaprított almát és a vágott dió felét.
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, a tetejét megszórjuk a maradék dióval, és 180 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt készre sütjük.
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.