Az almától és az áfonyától lesz igazán szaftos ez a sütemény.
A puha vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliával, használhatunk friss vaníliát, port, kivonatot vagy vaníliás cukrot.
Egyesével beledolgozzuk a tojásokat, a finomra reszelt citromhéjat, majd a joghurtot. Végül beleszitáljuk, majd beleforgatjuk a sütőporos lisztet is.
Utoljára adjuk a tésztához a megtisztított, felkockázott almát és az áfonyát.
A sütőformát kivajazzuk és kilisztezzük vékonyan betöltés előtt.
A masszát egyenletesen eloszlatjuk benne.
180 fokra előmelegített sütőben, 30-35 perc alatt készre sütjük a süteményt. Porcukorral megszórva tálaljuk
De ahhoz, hogy a kedvencek közé tedd, be kell jelentkezned.
BejelentkezésEz a weboldal olyan funkciókat is használ, melyet a böngésződ sajnos nem támogat, mert valószínűleg egy régebbi verziót használsz.
Kérjük, frissítsd a böngésződet újabb verzióra, vagy próbálj másikat.
Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Így tudjuk számodra a legteljesebb felhasználói élményt nyújtani.
Amennyiben ez számodra így megfelel, kattints az “elfogadom” gombra.