Nagyi titka Pizzaliszt

A Nagyi titka Pizzaliszt egy speciálisan pizza tészta készítéséhez ideális, finomra őrölt búzaliszt. A termék fejlesztése során eredeti, Olaszországban pizza készítéshez használt liszteket vizsgáltunk meg és vettünk alapul. Ennek köszönhetően a Nagyi titka Pizzaliszt teljes mértékben megfelel az Olaszországban tradicionálisan pizza készítéshez használt, ott 00-ás típusúnak hívott lisztnek.
Külsőre, a szemcseméretét és korpatartalmát illetően megegyezik az itthon széles körben használt búzafinomliszttel. Azonban alapanyagát, a búzát kizárólag ennek a lisztnek az őrléséhez használjuk. A speciálisan erre a célra használt búza alapvetően a pizza tészta készítése során fontos beltartalmi értékekben különbözik. A Nagyi titka Pizzalisztből készített tészta könnyen és jól nyújtható lesz, ami a pizza készítésnél elengedhetetlen. További fontos tulajdonsága, hogy a pizza készítése során történő kelesztés könnyen és gond nélkül megvalósul. Csakúgy mint más Nagyi titka terméknél a Nagyi titka Pizzalisztre is mindig számíthat.

Pizza tészta készítésen túl ajánljuk hagyományos kenyérlángos illetve más olasz típusú vendégvárók mint például a grissini vagy foccacia készítéséhez is.

Kiszerelés:

1kg

Tápanyagtáblázat:

Átlagos tápérték 100g Nagyi titka Pizzalisztben
Energia 1453 kJ / 343 kcal
Zsír 1,0 g
amelyből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 71,0 g
amelyből cukor 0,2 g
Rost 3,2 g
Fehérje 10,8 g
0 g

Nagyi titka Pizzaliszt ből készült receptek

Oldal nyomtatása Oldal nyomtatása